Szakács

Kedves Kollegák!

 

Fogadjátok szeretettel  a mellékelt feladatlap szerkesztő segédletet.

Tudom, hogy a példák a szakács szakmához kötődnek, de hiszem azt, hogy a többi szakma képviselői is haszonnal fogják tudni felhasználni. Aki szívesen készít adaptációt, vagy akinek kedve van kiegészítéseket készíteni, kérem küldje el nekem, és én a megfelelő szerkesztés után azt is jó szívvel fogom közzé tenni.

A két hőtartományról írt gondolatsorommal is a mindennapi munkátokat szándékozom támogatni.

A tankönyv átdolgozása során fontosnak tartok néhány olyan ismerettartalmat is beletenni a tartalomba, amely a jobb képességű tanulók szintjéhez igazítva, elmélyültebb szakma alapozást támogat. Ezt szolgálja ez a kis tanulók nyelvezetéhez igazított anyag is.

 

Szeretettel üdvözöl mindenkit:

 

Zsolnay Gábor